contact supportTelefon: +36-30/843-2593, +36-70/771-9955, +36-30/870-7934

Ferro Flex

Ferro-Flex bemutatkozás

A mezőgazdasági gépeket és hegesztett fémszerkezeteket gyártó FF-Agro Hungary Kft a Balatontól 15 km-re, egy négyezer fős kisvárosban, Lengyeltótiban található. A dinamikusan fejlődő cég folyamatosan fejlődő termékpalettája és az új fejlesztéseknek köszönhetően a magyar piac oszlopos tagja. A cég nagy hagyományokkal rendelkezik a mezőgazdasági gépek gyártásában. A vállalat fő profilja a traktorra szerelhető homlokrakodók és az ehhez kapcsolódó munkaeszközök gyártása, forgalmazása. Büszkén mondhatjuk, hogy ebben jelenleg az FF-Agro Hungary Kft. az egyik piacvezető cég hazánkban. Kiváló kapcsolatot ápolunk a szintén homlokrakodókat gyártó francia MANIP SAS. céggel, melynek homlokrakodóit Magyarországon az FF-Agro Hungary Kft forgalmazza. Cégünk célja a mezőgazdaságban az anyagmozgatási feladatok elvégzéséhez szükséges gépek, berendezések, eszközök gyártásában és értékesítésében elért hazai pozíció javítása, illetve külföldi kapcsolatainak további bővítése, és további piaci térnyerés a magasan kvalifikált gépgyártás és hegesztett szerkezetek területén.

Gazdasági társaságunk fő feladatának tartja saját gyártású rakodóinak és a hozzá kapcsolódó eszközök gyártását.

A kft-t egy kis létszámú, szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező menedzsment irányítja. Kommunikációja magyar, angol, francia, német, szerb nyelvű. A társaság összlétszáma 60 fő. Cégünk fontosnak tartja a szakmunkás utánpótlást, ezért a Siófoki Szakképző Centrummal együttműködve folyamatosan foglalkoztatunk ipari tanulókat is . A fentiekben bemutatott létszámszerkezet biztosítja a cég rugalmasságát, lehetővé teszi a kihívásnak számító, folyamatosan változó vevői igények gyors teljesítését. Közel 60 féle saját eszközzel próbáljuk a rakodási feladatok pontosabb megoldását könnyíteni.

Cégünk jól képzett tervezőmérnökökkel, és technikai háttérrel rendelkezik, így vállalni tudjuk egyedi traktorok mérését illetve egyedi adaptációk tervezését is.

FF-Agro Kft. által gyártott termékeket a Ferro-Flex Tóti-Agro Kft-én keresztül értékesítjük vásárlóinknak.

Az ügyfelek által megrendelt termékek kiszállítását és homlokrakodók felszerelését az ország egész területén vállaljuk.

×

TOP